Epilepsialarm – krampealarmer og epilepsi armbånd til patienter overalt i Danmark

Ca. 50.000 danskere lider af epilepsi i større eller mindre grad. Epilepsi er en neurologisk sygdom, der bevirker, at nervecellerne i hjernen en gang imellem arbejder ukontrolleret, hvilket forårsager epilepsianfald. Der findes mange forskellige former for anfald, som kommer uden forvarsel.

Epileptiske anfald forekommer forskelligt fra person til person. Nogle oplever kun anfald om natten, andre kun om dagen og andre igen, kan få anfald på vidt forskellige tider af døgnet.

 

Når man får anfald om natten, kan der være flere grunde til at sove med en lille epilepsialarm som registrerer eventuelle epilepsianfald:

  • Alarmen kan medvirke til, at man kan sove alene.
  • Alarmen kan tilkalde hjælp, når man ikke selv er i stand til det.
  • Alarmen registrerer alle epilepsianfald om natten.

Hos FLT Alarmer ApS tilbyder vi to forskellige epilepsialarmer. Læs mere om dem nedenfor.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
65 31 06 51

Epilepsialarm til epileptiske anfald om natten

Krampealarmen EPI-900 er en sengealarm der registrerer rystelser fra tonisk-kloniske anfald. Det er en vibrationsdetektor, der sammen med føleren EPI900S er en effektiv Epilepsialarm. Føleren placeres under topmadrassen, hvor den opfanger rystelser i løbet af natten, og sender dem til modtageren.

Den er enkel og nem at betjene. Den kan hurtigt monteres på sengen, hvilket gør den perfekt til overnatninger uden for hjemmet eller ved rejser. Epilepsialarmen kører på batteri.

For yderligere information om EPI-900 samt priser kan du kontakte FLT Alarmer ApS på tlf.: 65 31 06 51.

Epilepsialarm armbånd

Epi-Care free er en epilepsialarm i form af et armbånd, der opfanger tonisk-kloniske anfald. Den består af en lille sensor, der bæres om håndleddet som et armbånd, og som hele tiden sender data til selve alarmen.

Det er altså selve alarmen der registrer anfaldet og derefter straks sender et alarmsignal til en telefon, kaldeanlæg eller personsøger. Alarmen registrerer og gemmer data om alle anfald, således, at man kan holde øje med hyppigheden såvel som varigheden af anfaldene.

Alarmen har en rækkevidde på 20 meter mellem sensor og alarm. Har man brug for større rækkevidde kan man opstille en eller flere repeatere, der forbinder alarm og sensor. Alarmen kan benyttes både dag og nat. Epi-Care free er klinisk testet.

For yderligere information om Epi-Care free samt priser kan du kontakte FLT Alarmer ApS på tlf.: 65 31 06 51.

Vi tilbyder epilepsialarmer over alt i Danmark, og vi har blandt andet kunder i København, Århus, Odense og Aalborg.