Professionel omverdenskontrol (også kaldet omgivelseskontrol) i hele Danmark

Omverdenskontrol – i daglig tale også omtalt som omgivelseskontrol – er en smart måde hvorpå brugere med væsentligt nedsat fysisk funktionsniveau, kan styre forskellige ting i deres umiddelbare omgivelser.

Omverdenskontrol giver bl.a. mulighed for f.eks. at åbne døre og vinduer, styre TV og DVD, kontakter, musikanlæg, temperatur og meget mere.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige systemer vi forhandler og opsætter inden for omverdenskontrol.

Du kan også se en oversigt over alle vores systemer og produkter inden for omgivelseskontrol her. Vi har kunder i hele Danmark – ofte i byerne Århus, Odense, Aalborg og København.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
65 31 06 51

Omverdenskontrol med ”House Mate”

HouseMate / ClickToPhone omverdenskontrol giver mulighed for, at man med sin Android smartphone eller tablet, fuldt ud kan kontrollere mange af de omgivelser, som ofte benyttes i hverdagen. Det er også muligt at tilknytte et ”kald på sygeplejerske / plejer” system til HouseMate, som giver brugeren mulighed for, direkte at sende en alarm til den tilknyttede sygeplejerske eller plejer.

Omverdenskontrol bliver f.eks. ofte benyttet som bl.a. hjælpemiddel til ALS patienter. I begyndelsen af sygdomsforløbet, hvor muskler i arme og hænder stadig er funktionelle, kan HouseMate betjenes med en almindelig 0/1-Kontakt, og hvis det på et tidspunkt kun er muligt at bruge ansigtsmimik, vil HouseMate kunne betjenes med en Muskelkontakt.

ClickToPhone kan også benyttes som ”tekst-til-tale” hvilket giver mulighed for, at brugeren kan skrive en tekst, som derefter bliver læst op af den mobile enhed. Omverdenskontrollen med ClickToPhone kan også benyttes som bl.a. kalender, hvor den kan minde brugeren om eventuelle aftaler, enten i form af billeder, symboler eller tekst.

Inden for sikkerhed giver omverdenskontrol med HouseMate også mulighed for, at sende en SMS til et foruddefineret telefonnummer. SMS’en indeholder et link til GoogleMap som viser den sidste registrerede destination fra brugeren.

HouseMate og ClickToPhone er meget nem for brugeren at benytte, når først vi har sat det hele op.

Omgivelseskontrol med GEWA Control Prog eller Omni

Omgivelseskontrol med produktet Gewa Control Prog eller Omni giver brugeren mulighed for, at kontrollere næsten alle de elektroniske installationer omkring sig. Den kan benyttes af både kørestolsbrugere, sengeliggende og svært gangbesværede. Gewa Control Prog bliver leveret med en Gewa holder som kan fastspændes på f.eks. sengegavlen, kørestolen, en bordplade eller noget helt fjerde. Du kan læse meget mere om Gewa Control Prog eller Omni her.

Godkend på MitID  med omgivelseskontrol fra HouseMate

Vores omgivelseskontrol fra HouseMate kan man bruge til at styre forskellige App`s på telefonen. Her iblandt også det hidtidige NemID – som nu snart hos mange bliver udskiftet med det nye MitID.

Problemet har hidtil været, at det ikke har været muligt at udføre handlingen, hvor man skal “slide” for at godkende, og den funktion kan man ikke aktivere med HouseMate`en.

Til det nye MitID er det dog muligt at få en Chip, det vil sige en lille enhed der skal trykkes på. Hos FLT Alarmer har vi nu lavet en løsning, så borgeren kan bruge HouseMate til at aktivere en lille aktuator, der fysisk trykker på knappen på Chip`en.

Det betyder at borgeren selv kan udføre hele handlingen, når der skal godkendes noget med MitID.

Kontakt os om omverdenskontrol i hele Danmark

Hvis du ønsker at vide mere om vores produkter inden for omverdenskontrol, kan du kontakte os på tlf. 65 31 06 51 eller på vores kontaktformular her. Du kan også se flere af vores produkter her. Vil tilbyder desuden også hjælpemidler til demente, og har stor ekspertise indenfor dette.

Vi tilbyder omgivelseskontrol i hele Danmark, og har bl.a. mange kunder i Odense, Aalborg, Århus og København