Tyverialarmer i Odense og hele Fyn til erhverv og private
– med og uden abonnement

Sover du trygt om natten? Mange mennesker frygter indbrud i hjemmet eller i virksomheden. På disse steder har vi typisk store værdier, både økonomisk og affektionsmæssigt. Derfor er det både vigtigt og tryghedsfremmende at have en god alarm i tilfælde af indbrud og tyveri.

Hos FLT Alarmer på Fyn har vi et nøje udvalgt sortiment af alarmsystemer. Med vores mere end 30 års erfaring i branchen, tilbyder vi dig gerne den rette løsning, baseret på dine behov og ønsker.

Tyverialarmer Odense, Fyn

Beskyt dit hjem med AJAX alarmsystem

Gør sikkerheden i dit hjem enkel og effektiv med AJAX, det professionelt godkendte trådløse sikkerhedssystem. Med deres brugervenlige app kan du styre dit alarmsystem lige ved hånden – Alarmen er nem og enkel at slå til med et par tryk.

Sikkerhed med et tryk
Med AJAX-systemet er sikkerheden lige ved hånden. Dette system er skabt til at opdage ubudne gæster fra det øjeblik, de træder ind, og sikrer en hurtig reaktion. Uanset hvor du befinder dig, giver det dig mulighed for at være informeret og reagere.

Integreret bevægelsessensor med kamera
De avancerede bevægelsessensor med indbygget kamera tilbyder en ekstra sikkerhedslag. I tilfælde af indbrud modtager du straks en række billeder gennem appen, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at verificere og reagere på hændelsen.

Intuitive og gratis app
Alarmer og opdateringer sendes direkte til din smartphone via push-notifikationer. Deres intuitive app gør det nemt at overvåge og administrere dit hjems sikkerhed, uanset hvor i verden du befinder dig.

 

Vælg AJAX for en enkel, pålidelig og effektiv måde at beskytte dit hjem på.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
65 31 06 51

Søger du husalarmer?
Vi tilbyder veltestede og godkendte alarmsystemer til private

I vores virksomhed benytter vi bl.a. tyverialarmer fra Ajax. Med deres produkter kan vi tilbyde dig en alarm både med og uden abonnement.

Denne slags alarm er nutidig og helt up-to-date på det tekniske plan. Den er trådløs og af høj kvalitet. Ydermere kan der tilføjes røgalarmer, kameraer og enheder der alarmerer i tilfælde af vandskade ved skybrud og strømsvigt.

Du får hele overblikket i den medfølgende og gratis app, der gør det nemt og intuitivt for dig som bruger. Hvis kamerafunktionen benyttes, kan den for eksempel sættes op til at sende en push-besked ved levering af pakker.

Søger du en god alarm til huset, der også kan kombineres med kamera og videoovervågning? Faktisk kan vores alarmer fra Ajax også integreres med videoovervågning fra Milesight.

Tyverialarm til erhverv – erhvervsalarm der lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder

De fleste virksomheder har værdier i mange former. Det kan være lager, maskiner, kunders data og lignende. Det er for enhver virksomhedsejer katastrofalt, hvis det lykkes indbrudstyvene at trænge ind.

Vores alarmsystemer til erhverv kan udover at kombineres med kamera og videoovervågning, yde effektiv indbrudssikring og varetage andre vigtige alarmfunktioner.

Vi tager gerne en uforpligtende snak med jer, så I får det system i virksomheden, som lever op til de gældende krav.

Specialister i tyverialarmer med over 30 års erfaring og ekspertise

Igennem vores mange år i branchen, er det der kendetegner os vores store fokus på høj kvalitet.

Men vi mener også at tryghed igennem alarmer skal være for alle. Derfor forsøger vi altid at holde vores priser på et fornuftigt niveau.

Er du interesseret i andre systemer end ovennævnte? Så er vi ligeledes behjælpelige med et udvalg af ledningsførte systemer. Vi kan desuden også levere løsninger med kontrolcentral og vægterudrykning, hvis dette ønskes.

Alarmsystemer af høj standard – vi tilbyder opsætning og montering af alarm til gode priser

Søger du et godt alarmanlæg på Fyn, kan du roligt tage fat i os. Vi går ind for at handle lokalt, så vi nemt og hurtigt kan komme ud og servicere vores kunder. Befinder du dig et andet sted i Danmark, er du også velkommen til at tage fat i os for at drøfte en mulig løsning.

Hos os kan du få alarm uden abonnement. Typisk vælger vores kunder, at vi står for at opsætte og montere alarmen, så alt udføres korrekt. Men vi tilbyder også pakkeløsninger til vores kunder, som er mulige selv at installere.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om tyverialarmer til erhverv og private i Odense og på resten af Fyn

Er der opstået et behov for en alarm? Eller skal den nuværende skiftes? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi står altid til rådighed med vores store viden på området og vejleder dig til den helt rette løsning.

Du er velkommen til at ringe til os på tlf.: 65 31 06 51 eller skrive til os igennem kontaktformularen. Så tager vi en nærmere samtale, omkring de behov du har.

Certificeret AJAX Specialister

Vi hjælper kunder
– både erhverv og private
– med sikring mod tyveri i Odense, Nyborg og hele Fyn.

Premier Alarm – hvis du ønsker en trådført løsning

Udover Ajax tyverialarmer fører vi også Premier Alarmer som er en kablet/trådført alarmløsning. Vi kan både tilbyde servicering samt samt salg og installation af Premier Alarmer. Se mere om disse nedenfor.

Premier Alarm