Tyverialarmer i Odense og hele Fyn til erhverv og private
– med og uden abonnement

Sover du trygt om natten? Mange mennesker frygter indbrud i hjemmet eller i virksomheden. På disse steder har vi typisk store værdier, både økonomisk og affektionsmæssigt. Derfor er det både vigtigt og tryghedsfremmende at have en god alarm i tilfælde af indbrud og tyveri.

Hos FLT Alarmer på Fyn har vi et nøje udvalgt sortiment af alarmsystemer. Med vores mere end 30 års erfaring i branchen, tilbyder vi dig gerne den rette løsning, baseret på dine behov og ønsker.

Tyverialarmer Odense, Fyn

Den aktuelle situation øger risici for tyveri af din energikilde!
Det har vi en løsning til!

Med vores AJAX tyverialarm kan vi tilbyde løsninger i forhold til den aktuelle situation:

At få sikret sin energikilde, så som brænde, træpiller, gas osv.

Vi kan sikre på den måde at alarmen vil gå i gang, hvis der er nogen der begynder at fjerne:

  • Brænde
  • Træpiller
  • Olietanke

Vi kan hjælpe dig uanset om det befinder sig uden- eller indenfor.

Vi kan også sørge for en temperaturalarm. Hvis der for eksempel bliver for koldt, men også hvis det bliver for varmt. Eller der efter en strømafbrydelse ikke sker en automatisk opstart af dit køle/fryseskab eller varmen.

Du kan også få en melding, hvis der er blevet slukket for strømmen. En situation nogle danskere desværre kan opleve den kommende vinter.

Vil du sikre din energikilde i den kommende tid – fra tyveri og mulige afbrydelser?

Kontakt os i dag for flere informationer om hvordan vi kan hjælpe dig!

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
65 31 06 51

Søger du husalarmer?
Vi tilbyder veltestede og godkendte alarmsystemer til private

I vores virksomhed benytter vi bl.a. tyverialarmer fra Ajax. Med deres produkter kan vi tilbyde dig en alarm både med og uden abonnement.

Denne slags alarm er nutidig og helt up-to-date på det tekniske plan. Den er trådløs og af høj kvalitet. Ydermere kan der tilføjes røgalarmer, kameraer og enheder der alarmerer i tilfælde af vandskade ved skybrud og strømsvigt.

Du får hele overblikket i den medfølgende og gratis app, der gør det nemt og intuitivt for dig som bruger. Hvis kamerafunktionen benyttes, kan den for eksempel sættes op til at sende en push-besked ved levering af pakker.

Søger du en god alarm til huset, der også kan kombineres med kamera og videoovervågning? Faktisk kan vores alarmer fra Ajax også integreres med videoovervågning fra Milesight.

Tyverialarm til erhverv – erhvervsalarm der lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder

De fleste virksomheder har værdier i mange former. Det kan være lager, maskiner, kunders data og lignende. Det er for enhver virksomhedsejer katastrofalt, hvis det lykkes indbrudstyvene at trænge ind.

Vores alarmsystemer til erhverv kan udover at kombineres med kamera og videoovervågning, yde effektiv indbrudssikring og varetage andre vigtige alarmfunktioner.

Vi tager gerne en uforpligtende snak med jer, så I får det system i virksomheden, som lever op til de gældende krav.

Specialister i tyverialarmer med over 30 års erfaring og ekspertise

Igennem vores mange år i branchen, er det der kendetegner os vores store fokus på høj kvalitet.

Men vi mener også at tryghed igennem alarmer skal være for alle. Derfor forsøger vi altid at holde vores priser på et fornuftigt niveau.

Er du interesseret i andre systemer end ovennævnte? Så er vi ligeledes behjælpelige med et udvalg af ledningsførte systemer. Vi kan desuden også levere løsninger med kontrolcentral og vægterudrykning, hvis dette ønskes.

Alarmsystemer af høj standard – vi tilbyder opsætning og montering af alarm til gode priser

Søger du et godt alarmanlæg på Fyn, kan du roligt tage fat i os. Vi går ind for at handle lokalt, så vi nemt og hurtigt kan komme ud og servicere vores kunder. Befinder du dig et andet sted i Danmark, er du også velkommen til at tage fat i os for at drøfte en mulig løsning.

Hos os kan du få alarm uden abonnement. Typisk vælger vores kunder, at vi står for at opsætte og montere alarmen, så alt udføres korrekt. Men vi tilbyder også pakkeløsninger til vores kunder, som er mulige selv at installere.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om tyverialarmer til erhverv og private i Odense og på resten af Fyn

Er der opstået et behov for en alarm? Eller skal den nuværende skiftes? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi står altid til rådighed med vores store viden på området og vejleder dig til den helt rette løsning.

Du er velkommen til at ringe til os på tlf.: 65 31 06 51 eller skrive til os igennem kontaktformularen. Så tager vi en nærmere samtale, omkring de behov du har.

Certificeret AJAX Specialister

Vi hjælper kunder
– både erhverv og private
– med sikring mod tyveri i Odense, Nyborg og hele Fyn.

Premier Alarm – hvis du ønsker en trådført løsning

Udover Ajax tyverialarmer fører vi også Premier Alarmer som er en kablet/trådført alarmløsning. Vi kan både tilbyde servicering samt samt salg og installation af Premier Alarmer. Se mere om disse nedenfor.

Premier Alarm