Velfærdsteknologiske hjælpemidler til demente i Aalborg, Århus, Odense, København og resten af Danmark

Leder du efter professionelle velfærdsteknologiske hjælpemidler til demente i Danmark? FLT Alarmer ApS er beliggende i Nyborg på Fyn, og har et stort udvalg inden for netop velfærdsteknologiske hjælpemidler til demente. Vi dækker hele Fyn, Jylland og Sjælland, og har bl.a. mange kunder i Odense, Århus, Aalborg og København.

Som dement bliver det sværere og sværere at klare sig selv, jo mere fremskreden sygdommen er. Derfor har vi valgt at specialisere os i, hvordan vi kan gøre hverdagen nemmere for mennesker med demens, samt deres pårørende.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
65 31 06 51

Hjælpemidler til demente

Vi har igennem lang tid nøje udvalgt, hvad vi synes er de bedste, og mest pålidelige velfærdsteknologiske hjælpemidler. Det er vigtigt at hjælpemidlerne er ”fuldautomatiske”, da demente ofte ikke selv husker at bruge disse.

Her er en kort beskrivelse af nogle af de forskellige hjælpemidler, som vi oftest forhandler og opsætter:

Ledsagerkald for demente – Et ledsagerkald for demente er udviklet til de demenspatienter som ikke selv har mulighed for at bede om hjælp. Systemet gør, at plejere eller pårørende ikke længere i samme grad behøver at overvåge døre og udgange i boligen eller plejehjemmet. En brik i skoene giver besked om, at han/hun er på vej ud.

Trædemåtte – En trædemåtte benyttes til at overvåge om demenspatienten utilsigtet står ud af sengen. Trædemåtten skal typisk placeres under et tæppe ved sengen, så patienten ikke falder over den.

Komfurvagt – Når der monteres og installeres komfurvagt, er det typisk fordi demenspatienten har så nedsat hukommelse, at det ikke længere er forsvarligt for vedkommende at benytte komfuret selv, uden en form for sikkerhed. Denne sikkerhed opnås i form af komfurvagten, som giver tryghed i hverdagen – både for den demente, og for de pårørende.

Sengevagt – Det velfærdsteknologiske hjælpemiddel sengevagt, giver personalet på plejehjemmet, eller personalet tilknyttet boligen besked om, at borgeren forlader sin seng.

 

Kontakt os om hjælpemidler til demente i hele Danmark

Hvis du ønsker at vide mere om nogle af vores mange forskellige produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 65 31 06 51 eller på vores e-mail her. Du kan også se alle vores velfærdsteknologiske hjælpemidler her.

Vi installerer velfærdsteknologiske hjælpemidler til demente på hele Fyn, Sjælland og Jylland ofte i Odense, Aalborg, Århus og København