Overfaldsalarm – vi tilbyder flere forskellige typer af personlige overfaldsalarmer i hele Danmark

Mennesker i bestemte jobs kan med fordel bære en overfaldsalarm, ligesom banker, butikker og restaurationer og andre virksomheder, kan have et overfaldstryk siddende et eller flere steder.

Det er vigtigt for menneskers livskvalitet, at de oplever tryghed på jobbet såvel som i fritiden, og der er derfor udviklet forskellige velfærdsteknologiske hjælpemidler, der kan benyttes af mennesker i udsatte positioner.

FLT Alarmer ApS tilbyder overfaldsalarmer, der kan være med til at øge trygheden i din hverdag.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
65 31 06 51

Overfaldsalarm med GPS

TWIG sure GPS – denne enhed har både simkort og GPS, og den er derfor ideel både som hjælpemiddel til demente såvel som overfaldsalarm. Enheden er meget brugervenlig, fordi den kun har to knapper – en grøn knap til opkald og sms, og en rød knap til SOS. Når SOS-knappen aktiveres, kan man straks lokalisere enheden via GPS’en, og der kan sendes hjælp til den nødlidende hurtigst muligt. TWIG sure GPS kan bruges overalt.

Overfaldstryk

Double-Button Belt Clip Pendant Transmitter EE1235D – denne overfaldsalarm kan sidde fast i et bælte, eller den kan stå på en fast position.

Alarmen har en rækkevidde på 1000 meter fra modtagerboksen. Det gør denne type alarm ideel som overfaldsalarm til vagter i storcentre, fængselsbetjente og til mennesker i andre udsatte positioner og professioner, der bevæger sig inden for et bestemt og afgrænset område.

Overfaldsalarmen er udstyret med to knapper, som begge skal holdes nede for at udløse alarmen. Dette mindsker risikoen for fejltryk.

Personlig overfaldsalarm

TX-900-A – alarmen er designet som et armbånd, så du altid kan have den på dig. Alarmen er meget enkel, da den kun består af en enkelt knap. Ved et tryk på knappen, sendes der et signal til modtageren, og der kan derefter sendes hjælp med det samme. Alarmen har en rækkevidde på 20 meter, så den er ideel til brug på mindre bosteder og lignende. Denne type alarm er desuden vandtæt.

Kontakt os vedrørende overfaldsalarmer og priser

FLT Alarmer ApS sidder klar ved telefonerne til at besvare henvendelser vedrørende priser på vores produkter samt support af allerede indkøbte produkter.
Vi giver yderligere vejledning i hvilken alarm eller hvilket hjælpemiddel der bedst muligt opfylder dine behov. Vi kan kontaktes på tlf.: 65 31 06 51. Vi tilbyder desuden også professionelle epilepsialarmer – du kan læse mere om epilepsialarmer her.

FLT alarmer oplever stor efterspørgsel fra kunder i Århus, Odense København og Aalborg og vi leverer i hele Danmark.