GEWA Control Prog

Beskrivelse

GEWA Control Prog programmerbar fjernbetjening

Se frem til en mere uafhængig tilværelse!

Med blot en enkelt håndholdt sender har den handicappede bruger nu mulighed for at kontrollere stort set alle elektriske installationer i sine omgivelser. Uanset om man er kørestolsbruger, sengeliggende eller blot har besvær med at bevæge sig omkring, vil GEWA Control Prog være en stor aflastning i dagligdagen

GEWA Control Prog er effektiv omgivelseskontrol

GEWA Control Prog er en stærk infrarød sender, der i sin funktion minder meget om tilsvarende fjernbetjeninger til fjernsyn, etc. Den styres med direkte tastetryk eller med kontakter og forskellige scanningsmetoder. Til forskel fra almindelige fjernbetjeninger er det ikke nødvendigt at pege GEWA Control Prog direkte mod det udstyr man vil styre og den kan anvendes fra afstande op til 30 m.

 

GEWA Control Prog er en programmerbar sender med 15 lag (i alt 241 programmeringspladser) hvorfra der kan betjenes samtlige GEWA-Link modtagere, heriblandt sikkerhedskodet udstyr. GEWA Control Prog indlærer ved blot få tastetryk de nødvendige koder til styring af fx AV-udstyr som fjernsyn, CD-afspiller, radio osv. såvel som man ved hjælp af INFRA-LINK systemet har mulighed for at kontrollere lys og øvrige elektriske installationer. For brugere der evt. ikke vil få brug for det brede udvalg af betjeningsfunktioner i GEWA Control Prog, kan der anskaffes simplere løsninger.

Scanning: Brugere der ikke har tilstrækkelig finmotorik til selv at styre GEWA Control Prog med hånden, kan i stedet kontrollere den med meget enkle kontakter så som sug/pust-kontakter, hoved-kontakter, hånd/fod-kontakter osv.

Se denne film der giver et fint overblik over mulighederne. Du kan også læse mere om omgivelseskontrol / omverdenskontrol her.

ISO klassifikation: 241203 HMInr: 25337