Komfurvagt

Komfurvagt DK – 3 faser: Effektivt hjælpemiddel

Hvem har ikke en eller anden gang glemt at slukke for sit komfur?
Den heraf følgende BRANDFARLIGE situation kan imidlertid opstå langt oftere hos personer med nedsat hukommelse eller specielt udfordrede personer. De har brug for nogen eller noget, der kan hjælpe dem med det, de måske tidligere har klaret så udmærket selv.
Her kommer Innohomes’s internationalt anerkendte komfurvagt ind i billedet. Den reagerer på en faresituation tidligere end nogen anden form for sikkerhedsprodukter uden at forårsage gener af falske alarmer.

Den nemme og effektive måde at reducere husbrande på

Over 50% af alle brande i hjemmet begynder i køkkenet. En komfurvagt kunne have forhindret de fleste af disse brande. Hver dag kræver køkkenbrande, at brandvæsenet skal tilkaldes for at slukke dem. Mange flere brande slukkes af beboerne selv. Selv de mindste brande forårsager som minimum gener af røg, for ikke at nævne dem, der har fatale konsekvenser for de berørtes liv. Hold din familie, dit hjem og din ejendom sikker med en komfurvagt.

Nem at bruge

Komfurvagten måler temperaturen fra komfuret og giver en alarm i tilfælde af en potentielt farlig situation. Hvis advarslen ikke bekræftes, alarmerer komfurbeskyttelsen og afbryder strømmen til komfuret. Når komfuret er afkølet til en sikker temperatur, er det klar til brug igen.

Enheden fungerer lydløst i baggrunden og kan også let anvendes af brugerne. Komfurvagten justerer følsomhedsniveauet baseret på køkkenet og brugerens madlavningsvaner, så falske alarmer ikke forstyrrer madlavningen.

Agerer før flammer dannes

Normale røg- og branddetektorer anbefales ikke at blive brugt i køkkenet. De er kun i stand til at alarmere brugeren, ikke til at forhindre brand og giver ofte falske alarmer på grund af røg fra madlavning. En komfurvagt fungerer inden flammer dannes og forhindrer brande, også når du ikke er til stede eller på anden måde ikke er i stand til at slukke for strømmen.

Nem at installere

Komfurvagten består af en varmesensor, en kontrolenhed og et installationssæt. Afhængigt af placeringen kan det være en plug-and-play version eller en nem installation for en elektriker. Komfurvagtens intelligente og trådløse varmesensor er fastgjort under emhætten med tape og bruger et knapcellebatteri til strøm. Varmesensoren kan også installeres på væggen eller loftet. Kontrolenheden er tilsluttet komfurets strømforsyning og installeret ude af syne.

Komfurvagten er kompatibel med alle elektriske komfurer.

HMI-Nr. 127725

Varenummer: 9248

Udfyld formularen herunder for at bestille komfurvagt DK – 3 faser

Komfurvagt

Se flere videoer på Vimeo.com her.