Faldforebyggelse – professionel forebyggelse af faldulykker blandt ældre i hele Danmark

Faldulykker blandt ældre både på plejehjem og i deres private boliger er et hyppigt problem i hele Danmark. Derfor er det også ekstremt vigtigt med en god og grundig faldforebyggelse.

Hos FLT Alarmer ApS i Nyborg på Fyn, har vi stor erfaring med arbejdet inden for netop forebyggelse af faldulykker blandt ældre. I daglig tale er dette også kaldet faldforebyggelse.

Selvom vi er beliggende på Fyn, arbejder vi med faldforebyggelse overalt på Fyn, Sjælland og Jylland.

Vi har bl.a. mange kunder fra både plejehjem og private hjem i Odense, Aalborg, Århus og København.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
65 31 06 51

Hvad tilbyder vi inden for faldforebyggelse?

Generelt set er det vigtigt at være opmærksom på den egentlige årsag til faldulykkerne. Grunden til faldulykker er ofte fysisk svækkelse, som bl.a. kan opstå pga. væskemangel, for lidt- eller dårlig søvn, dårlig ernæring eller for meget medicin.

Disse årsager skal der naturligvis tages hånd om i samarbejde med hjemmeplejen eller plejehjemmet.

Produkter til faldforebyggelse – Her kan vi hjælpe: Hos FLT Alarmer ApS på Fyn, kan vi hjælpe på de tekniske områder inden for forebyggelse af faldulykker blandt ældre (velfærdsteknologiske hjælpemidler).

Nedenfor er lavet en kort oversigt over nogle af de mest almindelige produkter inden for faldforebyggelse som vi forhandler og installerer:

Controller CT-900 – Forebyggelse af faldulykker med denne controller fungerer ved, at den registrerer hvis brugeren rejser sig fra sengen for f.eks. at gå på toilettet om natten.

Controller CT-900 tænder ved registreringen, for lyset i sig selv, samt i de lys slaver (LS-900) som er koblet på controlleren.

På den måde bliver eksempelvis vejen til toilettet lyst op, så brugeren lettere kan finde vej. Den mindsker også risikoen for, at brugeren falder over eventuelle ”forhindringer”, som måtte være skjult i mørket.

CT-900 kan også sende en alarm, hvis brugeren ikke er tilbage i sengen igen inden for en forudbestemt tid.

Hvis brugeren er tilbage inden dette, sendes naturligvis ingen alarm, og lyset bliver automatisk slukket.

Lys slave LS-900 – Faldforebyggelse med denne sker sammen med ovenstående CT-900.

Lys slaven LS-900 lyser op ved registrering i controlleren. Der kan kobles flere lys slaver på controlleren, hvis det er et længere stykke der skal oplyses (f.eks. en gang).

Man Down sender MD900 – Senderen MD900 er en stænktæt sender, som automatisk kan sende en alarm, hvis brugeren falder.

Den kan også fungere som en alarm, som brugeren selv kan aktivere, hvis det bliver nødvendigt. Når man køber en MD900 leverer vi den både med et bælte og en halsrem.

Sengevagt PIR-900 – Forebyggelse af faldulykker med sengevagt PIR-900 sker ved, at sengevagten registrerer når brugeren enten bevæger sig rundt i rummet, eller bevæger sig ud af sengen.

Den kan både hænges på væggen og stilles på gulvet.

Hvis den står på gulvet, gør dens lille og diskrete størrelse, at den ikke står i vejen for brugeren. Sengevagten PIR-900 kan typisk benyttes som alternativ til trædemåtter.

 

Kontakt FLT Alarmer ApS om forebyggelse af faldulykker

Hvis du ønsker mere information om nogle af ovenstående produkter inden for faldforebyggelse, eller blot ønsker flere informationer om et specifikt produkt inden for faldforebyggelse, kan du kontakte os på vores mail her, eller på tlf. 65 31 06 51.

Vi tilbyder faldforebyggelse overalt i Jylland, Fyn og Sjælland, ofte i byerne Odense, Aalborg, Århus og København