Premier alarm

Premier central

Premier består af en række centraler der dækker hele spektret fra privat beboelse til store AIA installationer. De er opbygget med den seneste teknologi, designet til større installationer indenfor kontor, industri og offentlige bygninger.

Den daglige betjening foregår i klar dansk tekst på betjeningspanelerne. Hver bruger kan tildeles et navn, som vises på betjeningspanelet, gemmes i loggen og eventuelt sendes til kontrolcentralen.

Betjeningspanelerne kan områdeopdeles, så brugeradgangen kan begrænses på forskellige betjeningspaneler. Systemet har mulighed for automatisk tilkobling og / eller frakobling. Ved automatisk tilkobling startes en forvarsling, hvorefter området tilkobles. Der er mulighed for at ”købe tid” for at udsætte tilkoblingen.

 

 

Systemet har også mulighed for at tilkoble områder automatisk hvis der ikke har været bevægelse i området i en programmérbar periode.

Premier betjeningspanelet håndterer brugeres daglige kommunikation med centralen. Displayet guider brugeren i klar dansk tekst, mens lysdioderne giver hurtigt overblik.

Betjeningspanelet fås i en række forskellige varianter med eller uden proxlæser, hvilket gør det let at tilpasse i forskellige miljøer.